- BE NICE -

None

Hej och välkommen. Vi är glada att du är här. För säkerhets skull vill vi berätta lite kort om vad som gäller på Brutalt Bra Böcker. Tänk på att sila snacket innan du skriver. Det är bra att tänka efter en extra gång innan du lägger in din recension. Speciellt om du kommenterar vad någon annan skrivit om en bok. Vi vill ha bra stämning och kör efter mottot NOLL TOLERANS mot påhopp och förlöjligande av person eller sak. Men det där visste du redan, eller hur?


Behandla andra som du själv vill bli behandlad, så kan det bli hur bra som helst.


Glöm inte - Du har själv ansvar för vad du skriver!


Mer information - läs igenom följande åtminstone en gång


• Brutalt Bra Böcker har rätt att radera och ändra kommentarer. Om allmän otrivsel skulle uppstå, äger Brutalt Bra Böcker rätt att bedöma vilka inlägg som bör raderas för att återställa den goda tonen.


• Du måste följa svensk lag när du använder Brutalt Bra Böcker. Pornografi, främjande av droger, trakasserier, hets mot folkgrupp, personangrepp och publicering av copyrightskyddat material i kommentarerna är förbjudet på hela sajten. Bryter du mot de här reglerna kan du bli avstängd, och om det är illa nog kan du t.o.m. bli polisanmäld.

• Länkningar till sajter som innehåller olagligt innehåll är att betrakta som regelbrott. Användare som gör sådan länkning är direkt ansvarig för denna förseelse.


• Alla försök till datorintrång i Brutalt Bra Böckers blogg polisanmäls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0