Nya böcker på väg till dig?

Bloggen lever! Tack till alla er som hälsat på under sommaren...   

Vi som jobbar med BBB håller i skrivande stund på att välja ut böcker till en ny boklåda och för att reta er läslust gläntar vi på lådans lock och bjuder på en av böckerna som kommer att vara med!

image8image10
"Han skriver som det är, han vet precis hur vi har det!"
 
/Elev på Elinebergsskolan i Helsingborg

Orden ovan handlar om Martin Jern som har skrivit boken  "Så värt".  En ungdomsroman som utspelar sig just i Helsingborg där han själv också är uppväxt. Numera bor Martin i Malmö där han bland annat sitter och skriver manus till filmer som "Fjorton suger" och "Du & jag". Ryktet säger också att ännu en bok är på väg...

"I  Så värt möter vi Aron, 15, som inte är nöjd med den han är, men som inte heller vet vem det är han vill vara. Eller vad han vill ha. Han berättar öppet och ofta utan självdistans om hur värt det är att vara en outsider - och hur värdelöst det är. Han berättar om en tonårsvärld där spelreglerna är suddiga och där det bara tycks finnas två alternativ: att vara en sån som ingen ser, eller nån som alla vill döda. "

» Läs Fanzine om Martin och hans bok!  pdf - kan ta en stund att ladda...
» Besök Martin på My Space

Har du redan läst "SÅ VÄRT"? Berätta vad du tycker!                                     Foto: Emil Larsson

Kommentarer
Postat av: Martin Metallbibliotekarie

Tajt och välskriven bok. Karaktärerna känns trovärdiga och det jag mest gillar med boken är att den drivs framåt av just karaktärerna. Sen måste man ju erkänna att man är lite svag för böcker som ger en lite tonårsångest.

2007-10-19 @ 16:22:56
Postat av: Fotograf

Den verkar intressant.

2007-10-25 @ 10:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0