"Tillsammans" av Denise Rudberg

image17
 

Lär känna Alexander.

Med en diplomatfarsa som drar hem de stora pengarna, en tjusig mamma och flottaste villan i grannskapet verkar snygga Alexander inte precis ha något att klaga över. Men bakom den vackra villafasaden finns en familj som rämnar i bitar. Han bär på en svår hemlighet.


Lär känna Theresa.

När Theresas mamma dog i cancer var det som att livet tog slut. Hon orkade inte bry sig i skolan och blev den där kantiga tjejen som sa vad hon tänkte utan respekt för andra. Theresas trygghet är pappa Torleif och livet på husbåten. Ja, de bor på en husbåt och hur "skämmigt" är inte det?


Lär känna Jacob.

Den blyge och sportige killen med en kändis till mamma. Jacobs mamma lagar mat i tv och under sommaren ska hon hålla i trådarna för en "matlagningssåpa." När det plötsligt blir inbrott hemma hos Jacobs familj får han ta itu med sina rädslor.


Det är ganska osannolikt att de här tre ungdomarna skulle mötas över huvud taget. Men det gör de. Och att de skulle bli vänner låter ju än mer otroligt.  Sakta växer en vänskap fram mellan de tre och när det värsta händer ställer de upp för varandra.


Vad har de tre gemensamt och vem blir egentligen kär i vem?


Den här boken av Denise Rudberg är den första i en serie på tre.

» Låna boken på bibblan
» Läs mer om författaren


Kommentarer
Postat av: Gjiisen...

Den bästa boken jag någonsin har läst !!! älskar den !! :D:D:D:D:D:D

2009-03-07 @ 13:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0