Shoo Len

Fristående fortsättning på ”Shoo Bre”. Det har gått många år sedan händelserna i ”Shoo Bre” – men vi är kvar i samma förort. Karim vill egentligen inte hänga med på Gabis upptåg, samtidigt som han inte vill, som Gabi säger, svika och vara en dålig kompis. När Gabi övertalar Karim att vara med om ett rån anar ingen av dem vilka fruktansvärda konsekvenser dådet kommer att få.

Rånet blir väldigt brutalt och Karim känner att nu får det vara slut med att hänga med Gabi. Dessutom har han ju träffat Nikoo och blivit fruktansvärt kär. Men hans förhållande med Nikoo äventyras av Karims förhållande med Gabi och han kommer tvingas välja mellan dom – ett val som på pappret verkar lätt men som är betydligt svårare i det verkliga livet.

Vansinnigt stark uppföljare till ”Shoo Bre” vågar vi lova att du inte kommer vilja lägg från dig ”Shoo Len” under några längre stunder förrän du läst klart den!


Kommentarer
Postat av: Myzan the best*!!!

(L) (Y) <3

2011-02-22 @ 14:18:47
Postat av: Anonym

så förälskad i den här boken! otroligt bra... lite seg i början kanske men sen kan man verkligen inte sluta läsa. får en tia av tio

2011-06-24 @ 00:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0