Författarbesök på Brutalt Bra Böcker!

image5   
 (Camilla Agdler har plåtat Åsa.)

Hur häftigt är inte det?!  ...Att vi har fått besök av Torben Poulsen som författat böckerna "Allahs Riddare" och "Koltrastslätten". Vill ni se vad Torben skriver så får ni förstås scrolla ner till kommentarerna!  ;-)

Även Åsa Grennvall som skrivit och tecknat de fängslande seriealbumen om en tjej som heter just Åsa, har lämnat spår efter sig. Vill ni veta om "Sjunde våningen" är en självupplevd historia? Ja, då får ni kolla in hennes svar.

Både Åsa och Torben har skrivit fler böcker som du kan låna på biblioteket!

Tack för att ni tycker till! För att vara bland de lyckliga bokvinnarna nästa gång måste du lämna den e-postadress som du använder i skolan. Grattis säger vi till följande smarta boktyckare som kan hämta ut sina vinstböcker på  stadsbibliotekets barnavdelning: 

Fanny Hellström
Senya Sampras Kabelele
Emma Rosenkvist
Ebba Green Salmonson
___________________________________________


Brutalt Bra Böcker handlar om bra böcker, men också om dig som läser dem. Vi vill veta vad du tycker, varför du avskyr en bok och älskar en annan, hur det kommer sig att en del författare tycks skriva just för dig medan andra inte verkar ha fattat någonting.

Vi vill ha din åsikt för att kunna ge andra läsare tips.

Gör så här: klicka dig fram till den bok du söker genom att använda den alfabetiska listan eller surfa in på rätt kategori. Du hittar båda alternativen till vänster i menyn. 

När du hittat boken klickar du på länken "Tyck till / Läs kommentarer" .

Precis så enkelt är det. Och du, det bästa är att du har chansen att vinna en bok varje månad. Alla som tycker till deltar i utlottningen. Ta chansen du också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0